Kutsu ammatillisen koulutuksen asuntoloiden nykytilaselvityksen julkistamistilaisuuteen

Tervetuloa julkistamaan Terveet tilat 2028: Ammatillisen koulutuksen asuntoloiden nykytilaselvitys

Selvitys julkaistaan Asuntolaohjauksen valtakunnallisten päivien yhteydessä

maanantaina 13.6. kello 10:40-11:20
Mukaan julkistamistilaisuuteen pääsee tästä linkistä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ammatillisen koulutuksen asuntoloita käsittelevä selvitys on jatkoa Terveet tilat 2028-ohjelmassa tehdylle työlle. Asuntoloiden nykytilaselvitys kohdistuu ammatillisen koulutuksen asuntolatoimintaan ja asuntolarakennuksiin.

Opetushallituksen aiemmat ammatillisen koulutuksen asuntolatoimintaa käsittelevät selvitykset ovat vuosilta 2012 ja 2015. Vuonna 2020 valmistuivat Opetushallituksen koulutuksen järjestäjien kanssa laatimat asuntolatoiminnalle laatusuositukset, joiden tarkoituksena on luoda yhteiset toiminta-periaatteet asuntolatoiminnalle (OPH, Laadukas asuntolatoiminta, 2020). Selvityksessä on hyödynnetty laatusuositusasiakirjaa ja aikaisempia selvityksiä.

Selvitystehtävän toteuttamisesta vastasi FCG Finnish Consulting Group Oy ja sen asiantuntijat HTM Ma-rika Koramo, FT, KM Raila Oksanen ja HTM Jarno Parviainen.